Cikk gyűjtemény

Az írásgyűjtemény oka


Ez az oldal Bónyai Barbara multimédia művész és vendégbloggereinek cikkeit, esszéit, tanulmányait, fordításait és publicisztikáit tartalmazza. 


Erre azért van szükség, mert rengeteg írás jelent már meg különböző helyeken és mivel manapság soha nem lehet biztosan tudni, meddig maradnak fent blogok, oldalak, így az a biztos, ha itt, egy helyen is elérhetőek az írások.

Sok esetben a cikkek tartalma már nem aktuális teljesen, de ettől függetlenül bekerülnek ebbe a gyűjteménybe a forrással együtt.
Más esetekben bizonyos cikkeket egy média sem hozott le és csak ezen a felületen biztosított a megjelenésük.

Továbbá olyan bloggerek írásai is helyet kapnak ezen a felületen akiket Bónyai Barbara, más nevén Barbo Inject Q, az oldal szerzője vendégül látott valamelyik média felületén.

Bónyai Barbara jelenleg az
EzRap oldalán publikál hiphop, rap zenei témákban.
http://www.ezrap.hu/author/bonyaibarbara/

Szent Szajha nevű oldalon vezet saját blogot gender és társadalmi témakörökben.
http://szentszajha.kritiq.eu/

Olykor a Tündér nevű oldalon is ír.
http://tunder.kritiq.eu/

Saját Barbó random blog című oldalán is találhatóak írásai.
http://bonyaibarbo.blogspot.com/
















2019.03.14.

Megjegyzések

  1. Ez itt nagyon rendben van! Kéne egy cikk arról is , hogy az ac milyen szerepet tölt be a hiphop berkein belül. Mi volt a rapjam. Gyakorlatilag egy rosta amin fennakadt a politika által nem kívánatos tartalom. Tehát ennek a műfajnak a "honosítását" hivatott felügyelni, keretek közé szorítani! Tehát akkor miért is a Máté Péter nevével fémjelzett díj? A jó szolgálatért, mint az nka miniszteri széke is!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések