A NŐI MASZTURBÁCIÓ HARCMŰVÉSZETÉNEK SZELLEMI DOKTRÍNÁJA

Szerző: Bónyai Barbara




A női szent kehely, világteremtő virág életerejének szellemi potenciállá alakítása ősi tanítás, melyet a patriarchátus igyekszik folyton elhallgatni. De a női kéj épp úgy átalakítható tudatos gyakorlással, mint a férfiak kundalini energiája a taoista alkímia során.

Ez a tudás titkos tan volt a régi korokban. Hisz az a nő, aki szexualitásának erejét képes szellemi síkon hasznosítani, már nem oly könnyen leigázható és uralható, mint az a nő, akinek libidóereje csupán a férfiak szolgálatára és a szaporodásra van fenntartva. Ezért e transzformáció technológiája keleti uralkodók ágyasainak, feleségeinek, hivatásos szajháknak és templomi papnőknek a privilégiuma volt, míg a nyugati nőmozgalmak ismét fel nem fedezték az ebben rejlő individuális lehetőségeket.


Az orgazmus egészséges

A tudósok is megállapították már, hogy az orgazmus oxitocint, stresszoldó, fájdalomcsökkentő és vágykeltő szerelemhormont és többek közt endorfin boldogsághormont szabadít fel. Orgazmus alatt a nők agyában a félelemért, szorongásért és fegyelemért felelős részek kikapcsolnak és csökken a rák és más betegségek esélye is. Hatalmas agyi aktivitás tapasztalható a jelenség folyamán, mely mérsékli a depresszió tüneteit is.


Kevesen tudják, hogy az az energiaforrás, életerő, ami orgazmus közben felszabadul, idővel ki is tud merülni. Sokan a klimaxnak és a korral járó hormonátrendeződésnek tudják be a libidó sokaknál tapasztalható csökkenését. Pedig egészséges test birtokában általában két oka lehet. Az egyik, ha valaki túl keveset élvez. A másik, ha túl sokat. A nők különösen alkalmasak arra, hogy aszexuálissá váljanak, hogy elfelejtsék, teljesen elnyomják nemi vágyaikat, örömeiket. Az elvárt társadalmi szerepek nyomására akár teljesen orgazmus és szexualitás mentes életet képesek élni. A férfiaknál is tapasztalható efféle potenciacsökkenés, többnyire a túl gyakori magveszteség miatt. Náluk is előfordul a szexuális életerő iránti elfásultság és érdektelenség kialakulása, bár sokkal kevésbé gyakori, mint a nőknél. Mindenesetre aki nem használja semmire a nemi szerveit, ott kialakul az izomsorvadás e területeken, csökken a vérellátás és lassan kivonódnak a forgalomból a szent kelyhek és varázsvesszők. Ahelyett, hogy életerővel adományoznának meg minket, betegségek fészkeivé válhatnak.


A tantrikus taoisták ismerik a magmegtartás vitalizáló hatását

Mantak Chia taoista módszereiről már sok könyvben olvashatnak az érdeklődők magyarul is. A női libidóenergia szellemi életerővé alakítását petefészek kungfu néven lehet tanulmányozni. Mantak Chia egy egészen egzakt jóga gyakorlatsort dolgozott ki a nők és a férfiak számára is, a taoista tantra hagyományaira alapozva.


Sokan azonban megrémülnek ettől a gyakorlásmódtól, hisz ezúttal nem cél az orgazmus és a kéj, hanem ezek csupán eszközök a szellemi potenciál növeléséhez.

Ez azt jelenti, hogy a gyakorlás alatt sokszor lehetünk orgazmus közeli állapotban, de ahogy haladunk előre a tudatossági szinteken, úgy egyre kevésbé engedjük szabadjára a kiáradó orgazmusunkat. Ezzel egyidejűleg kialakul egy sokkal mélyebb és elsodróbb orgazmuskészség és életerő érzet.


Persze nem lehet egyből a haladó szintekről kezdeni. Eleinte csak pár orgazmus visszatartás szükséges, majd egyre sűrűbben. A legfejlettebb mesterek állítólag már sosem engedik el a magjukat, vagy lüktetésüket, hanem képesek az összes energiájukat visszaforgatni önmagukba. Ezek hatalmas energiák és könnyen zabolátlanná válhatnak hozzá nem értő kísérletezők kezében. Aki túl gyorsan akar sikereket elérni, előfordulhat, hogy az ágyéka túl vérbővé válik és alhasi fájdalmak, gyulladások alakulhatnak ki a pangó vér, egyfajta testi láz miatt. Ezektől nem kell megijedni. Afordított jógatartások, ászánák és az orgazmusig végigvitt maszturbáció is képes ezeket a perzselő, forró érzeteket hűteni.


Önismerettel kezdődik a a gyakorlás

Különféle hüvelytornák, segédeszközök, dildók, gésagolyók, vízsugár, vagy a kezek állnak a kísérletező kedvűek rendelkezésére, hogy mielőbb megismerjék saját érzékiségüket, erogén zónáikat, orgazmuskészségüket. Tanácsos ehhez kezdetben az egyedüllét, mert önmagával mindenki sokkal fesztelenebb és őszintébb, mint mással. Minél mélyebb valaki szexuális önismerete, annál több örömet élhet meg és adhat át a társas szexben is. Magányos maszturbációs gyakorlataink során nincs szükség fantáziálásra, sem erotikus képek, filmek nézésére. De a kezdőknek ezek is tudnak egy ideig segíteni a ráhangolódáshoz. A későbbiekben viszont már inkább lankasztóbb dolgokra érdemes gondolni ahhoz, hogy minél tovább bírjuk a kéj magas fokon tartását. Egy kósza erotikus fantázia bármikor ellobanthatja az orgazmus lángját és kezdhetjük elölről az erőgyűjtést. A női vulkán orgazmus épp úgy elernyeszt és energiaveszteséget jelent, mint a férfiak magvesztesége.


Ha már könnyedén el tudjuk magunkat juttatni az orgazmusig, elkezdhetjük a visszatartás gyakorlatait. Eleinte csak 5-10-szer próbáljuk meg abbahagyni a stimulációt az elélvezés előtti pillanatig, a platóig egy végigvitt maszturbáció alkalmával. Ekkor még a széria után el lehet menni.


Aztán ezeket a megállásokat lehet tovább fokozni. Egy haladó egy maszturbáció során kb 50-szer képes megállítani az orgazmus előtti platón önmagát. A plató szó azt jelenti, hogy létrejött a nemi gerjedelem egy magas szintje, melyen a test kicsit időzik az orgazmus előtt.


Ha már rutinosan megy ez az orgazmus-lebegtetés, akkor akár naponta többször is képesek lehetünk arra, hogy erőt merítsünk ilyen formán a libidónkból, anélkül, hogy elfáradnánk, vagy elernyednénk. Ez állandó és fokozott libidó jelenlétet eredményez, mely erősen vitalizál.

De vigyázat!

Ezt az energiát működtetni kell tudni. Épp ezért, akik szellemi munkát folytatnak, tudják ezt a leginkább hasznosítani. Hisz az agy rengeteg hőt éget el működése során és képes ezeket a feltuningolt energiákat alkalmazni. De persze a fizikai, vagy lelki teljesítmények is növelhetőek ez által.

Hogy kinek milyen a tempója e tanulmányokban, az teljesen egyedi. Az ideális az, ha pár naponta gyakorolunk orgazmus nélkül és hetente egyszer, majd később kéthetente, havonta egyszer megyünk csak el a végső orgazmikus kiáradásig.


Nem ajánlatos e technika azoknak, akik csak egyszerű altesti kéjvágyat keresnek. Habár van ilyen jellegű gyümölcse is e gyakorlásnak. De ez a cél sokkal egyszerűbb módokkal is elérhető. Ez a libidó-átalakító technika azoknak ajánlott, akik élni akarnak saját szexuális energiájukból fakadó vitalitásukkal, akkor is, ha pár, partner nélkül élik életüket.



De ha valakinek olyan szerencséje van, hogy ő és párja is fogékony e nemi kung-fura, akkor persze párban is gyakorolható. Ha valakit mélyebben érdekel a téma, szívből ajánlom Mantak Chia útmutatóit e tárgyban.

Végezetül egy ide vágó kortárs diszciplináris videó a témáról Barbo Inject Q előadásában.



Járjatok hát libidóval telten a Bushido útján és írjátok le kommentben, ha vannak ez irányú tapasztalataitok!

Az se baj, ha osztjátok a cikket, ártani nem fogtok vele!

2017. 02. 02. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések